Évek óta készítünk gyümölcseceteket,mára már több mint 20 ízben. Nem ízesített ecetek,hanem maga az adott gyümölcs-ecet. Hosszan érleljük őket, mindig beoltva az előző ecet-ággyal, emiatt egyre érettebbek,karakteresebbek lesznek. A fermentálás, azaz erjesztés során a gyümölcsben lévő cukrok is teljesen lebomlanak, átalakulnak, valamint olyan jó baktériumok képződnek, amelyek képesek akár a sérült bélflórát is helyreállítani, ezáltal erősödik az egész immunrendszerünk is. Vízzel higítva ecetfröccsként, akár kanállal, akár salátára locsolva,bárhogyan fogyaszthatóak. Eper,narancsos gyömbér,meggy, fekete cseresznye, citromfüves málna, mentás körte, csipkebogyó, narancsos bodzavirág, szilva,chili,bazsalikomos paradicsom, mazsola, fekete berkenye, erdei gyümölcs, homoktövis,birsalma, balzsamecet..